Szia, mi vagyunk a Simpra magyarországi csapata!

Cégünk, a GSS Group Hungary Kft. a Simpra vendéglátó szoftver hivatalos magyarországi forgalmazója. Csapatunk tagjai azért felelnek, hogy neked a legegyszerűbb legyen a Simpra telepítése, beállítása és használata. Segítünk abban, hogy elsajátítsd a szoftver funkcióit,
ezáltal gördülékenyebbé tedd napi munkádat.

"Hiszünk tapasztalatunkban, a felhalmozott tudásban, a fejlődésben és abban hogy mindezt sikerül átadni az együttműködéseinkben. A jelenkori digitális környezetben teljes körű támogatást tudunk nyújtani szervezeteknek és embereknek."

- Farkas Magdolna
Ügyvezető

Rólunk számokban

0
Elégedett ügyfél
0
Elszánt csapatunk létszáma
0
Telepített egységek

Rólunk, röviden

A GSS Group Hungary Kft. összetett portfolióval lépett a magyar piacra 2011-ben. Célunk, hogy erős pozíciót alakítsunk ki ebben a környezetben, kölcsönösen eredményes üzleti kapcsolatokat építve, ahol eredményorientált, bevétel növelő megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Mindezeket olyan kollégákkal tesszük, akik képviselik a cég értékrendjét és a közös célért kitartóan küzdenek. Alapvetően technikai, informatikai beállítottságúak vagyunk, de hiszünk abban, hogy az informatikát nagyon jól lehet használni az értékesítésben és az üzleti életben. Ez motivált minket arra, hogy új területre nyitottunk 2018-ban és így a Simpra éttermi szoftvercsalád hivatalos disztribútora lettünk. Hiszünk abban, hogy a GSS csapatban lévő tudás, az ágazatok közötti szinergiák segítenek folyamatosan megújulni és teljesíteni a piac igényeit partnereink megelégedésére.

Ismerd meg a csapatot!

Molnár Zoltán

Ügyfél kapcsolatok
Zoli vendéglátás területén szerzett több éves tapasztalatának köszönhetően szót ért partnereinkkel és nagyon jól átlátja azokat a kihívásokat, amikkel az éttermek, kávézók, bárok és egyéb vendéglátó egységek manapság szembenéznek. Ha a partnerünk leszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy csapatunkkal együtt megoldást talál kéréseidre.
Dávid profil

Szeder Dávid Vince

Terméktámogatás

Dávid az egyike azoknak, akik segítségedre lesznek a rendszer konfigurációja és használata során. Felhasználói és fejlesztői oldalról is jól átlátja a rendszer felépítését, így ha technikai problémád adódik, biztos lehetsz benne, hogy megoldást talál rá.

Farkas Magdolna

Ügyvezető igazgató – GSS Group Hungary Kft.

Magdi felső vezetői szinten támogatja a Simpra magyarországi bevezetését. Ötleteivel és terveivel mindent megtesz azért, hogy megoldásaink minél több ügyfélhez eljussanak. Ha nagyvállalati partnerként lépsz kapcsolatba velünk, egész biztosan találkozni fogtok.

A Simpra története

A Simpra története Isztanbulból indult. Egy szálloda- és vendéglátóipari szakemberekből csapat kitűzte célul, hogy egy olyan egységes, integrált és intelligens platformot hozzanak létre, amely több időt biztosít az étteremvezetők számára az üzleti tevékenységük fejlesztésére. A törökországi PROTEİN YAZILIM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. AŞ. cég terméke a Simpra Restaurant Management program, amely nem titkolt célja, hogy mindenki számára egyszerűbbé tegyük az éttermi menedzsment mindennapi munkáját. További, angol nyelvű információkat ITT találsz.

Beszélgessünk, hátha Neked is tudunk segíteni!