Szia, mi vagyunk a Simpra magyarországi csapata!

Cégünk, a GSS Group Hungary Kft. a Simpra vendéglátó szoftver hivatalos magyarországi forgalmazója. Csapatunk tagjai azért felelnek, hogy neked a legegyszerűbb legyen a Simpra telepítése, beállítása és használata. Segítünk abban, hogy elsajátítsd a szoftver funkcióit,
ezáltal gördülékenyebbé tedd napi munkádat.

"Hiszünk tapasztalatunkban, a felhalmozott tudásban, a fejlődésben és abban hogy mindezt sikerül átadni az együttműködéseinkben. A jelenkori digitális környezetben teljes körű támogatást tudunk nyújtani szervezeteknek és embereknek."

- Farkas Magdolna
Ügyvezető

Rólunk számokban

0
Elégedett ügyfél
0
Elszánt csapatunk létszáma
0
Telepített egységek

Rólunk, röviden

A GSS Group Hungary Kft. összetett portfolióval lépett a magyar piacra 2011-ben. Célunk, hogy erős pozíciót alakítsunk ki ebben a környezetben, kölcsönösen eredményes üzleti kapcsolatokat építve, ahol eredményorientált, bevétel növelő megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Mindezeket olyan kollégákkal tesszük, akik képviselik a cég értékrendjét és a közös célért kitartóan küzdenek. Alapvetően technikai, informatikai beállítottságúak vagyunk, de hiszünk abban, hogy az informatikát nagyon jól lehet használni az értékesítésben és az üzleti életben. Ez motivált minket arra, hogy új területre nyitottunk 2018-ban és így a Simpra éttermi szoftvercsalád hivatalos disztribútora lettünk. Hiszünk abban, hogy a GSS csapatban lévő tudás, az ágazatok közötti szinergiák segítenek folyamatosan megújulni és teljesíteni a piac igényeit partnereink megelégedésére.

Ismerd meg a csapatot!

Molnár Zoli

Ügyfél kapcsolatok

Zoli vendéglátás területén szerzett több éves tapasztalatának köszönhetően jól szót ért partnereinkkel és nagyon jól átlátja azokat a kihívásokat, amikkel az éttermek, kávézók, bárok és egyéb vendéglátó egységek manapság szembenéznek.

Ha a partnerünk leszel, akkor egész biztosan szorosan együtt fogsz dolgozni Zolival, aki csapatunkkal együtt készen áll az egyedi problémáid megoldására.

Tudj meg többet a Simpra történetéről

Olyan szálloda- és vendéglátóipari szakemberekből áll a csapatunk, akik rajonganak a technológiáért, és ezzel ötvözni tudják többéves vendéglátóipari, valamint étel- és italkereskedelmi tapasztalataikat.

 

Fejlesztők, dizájnerek, filozófusok, programozók, írók, mérnökök, üzemeltetők, tesztelők, elemzők, olvasók, kempingezők vagyunk; egy ilyen sokszínű csoport egyedi és globális szemléletet ad a termékünkhöz.

Tudjuk, hogy lehet az Ön éttermét a legegyszerűbben kezelni.

Az éttermeknek egy olyan egységes, integrált és intelligens platformot szeretnénk nyújtani, amely több időt biztosít számukra az üzleti tevékenységük fejlesztésére. Felvillanyoz bennünket annak a lehetősége, hogy a Simprán keresztül mindenki számára egyszerűbbé tegyük az RMS technológiát.

Beszélgessünk, hátha tudunk Neked is segíteni!