Vendéglátó szoftver Cukrászdáknak

Bízd a rendelés kezelést és kifizetést a Simpra POS praktikus felületére, így több idő marad az a vendégekre!

Nincs szükség drága rendszerre az induláshoz

Üzletet nyitni drága dolog, miért kelljen még a szoftverért is óriási beruházási költséget fizetned? Ez a gondolatmenet hozta létra a Simprát, ahol minimális kezdeti költségből már egy futó rendszert kapsz a kezedbe! Indítsd el vállalkozásod akár egy tablettel és ha elérkezettnek érzed az időt bővítsd ki további modulokkal és eszközökkel, hogy tovább fejlődhess!

Átlátható raktárkezelés

Ahhoz, hogy mindig a megfelelő minőséget tudd nyújtani vásárlóid számára, fontos, hogy egy átlátható készletkezelő szoftvert használj, ami bárhonnan és bármikor elérhető. Ebben segít a Simpra, amely készletkezelői modulja megkönnyíti a beszerzéseket, leltározást, félkész termékek készletezését, valamint leegyszerűsíti a receptúrázást.

Csak azért fizess, amit használsz is!

Visszatérő vendégek figyelése

A Simpra hűségprogramjával megjutalmazhatod azokat a vendégeket, akik a munkába menet minden nap betérnek hozzád. A Simpra Loyalty (hűségmodul)segítségével könnyedén nyomonkövetheted a vásárlói szokásokat, de akár kedvezménykuponokat is küldhetsz nekik.

Naprakész bevételi riportok

A Simpra Insight segítségével jelentéseket nézhetsz többek között arról, melyik terméked a legnépszerűbb, vagy akár a személyzet egyes tagjaihoz tartozó eladási számokat is megtekintheted. Étlapodat a jelentések alapján módosíthatod, így elhagyhatod a felesleges termékeket.

Rendelésfelvétel mobilon

Fordult már elő veled, hogy egy nagyobb vendégroham esetén jól jött volna egy plussz kassza? A Simpra rendelésfelvétel modulja teljesen mobil, így csak le kell töltened a mobilodra, bejelentkezned és máris ugyanúgy használhatod, mint egy sima kasszát. Ha pedig csak főszezonban szeretnél több eszközt, akkor az sem baj, mivel licenszeidet rugalmasan módosíthatod a webirodán keresztül.

Lépj velünk kapcsolatba!

Lépj velünk kapcsolatba!
Kapcsolatfelvételi űrlap