Simpra Kitchen Display – Konyhai kijelzőrendszer

A Simpra Kitchen Display használatával korszerűsítheted a konyhai kommunikációt, csökkentheted az emberi hibákat és figyelemmel kísérheted az egyes ételek elkészítési idejét.
banner4356

A rendelések azonnal megjelennek a konyhában

Az elkészítési időt csökkentheted azáltal, hogy a Simpra POS-tól kapott megrendeléseket azonnal megjeleníted a konyhába helyezett kijelzőn. A webes alkalmazásba való belépést követően azonnal elindíthatod a Simpra Kitchen Display alkalmazást a konyhai képernyőn.

Rendelések optimalizálása

A Simpra Kitchen kijelzőn egyszerű nyomon követheted az ételek elkészítési idejét, valamint összehangolhatod a fogások sorrendjét a vendégek igényei szerint.
banner324
bannner2-45

Interaktív rendelés

A séfek, akik a konyhában elkészítik a megrendelést, a megrendelés állapotát a POS terminál képernyőjére küldhetik a képernyőn lévő „Being Prepared” (Folyamatban) vagy „Prepared” (Elkészült) gombok segítségével. Ily módon a felszolgáló személyzet időben kiszolgálhatja ügyfeleit.

Megrendelés részleteinek megtekintése

A konyhai dolgozók azonnal láthatják a Simpra Kitchen képernyőn megjelenő rendelések változását. Különböző tételeket megjelölhetnek különböző időpontokban mint „Ready” (Kész).
banner5

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy visszahívhassunk.

Kapcsolatfelvételi űrlap