Vendéglátó szoftver Kávézóknak

Elég, ha letöltöd a Simprát és már fel is veheted rendeléseidet. 15 perc is elég, hogy a termékeket és a hozzájuk tartozó árakat felvidd a Simpra POS felületére. Az online felületnek köszönhetően akár távolról is elvégezheted a konfigurációt.

Kezelj akár több kávézót
egy felületen!

musteri_gruplandirma
Több üzlet kezelése
Ha több kávézód van, akkor egyszerűen láthatod azok teljesíményét és beállításait, egy felületen keresztül. A központi beállítások segítségével az újabb üzletek telepítése pillanatok alatt kész! Sőt, az kávézók ripotjait, kimutatásait akár üzletenként, kasszánként, illetve az idősávos forgalom szerint is nyomon követheted mobilodon keresztül.
satis_kanallari
Egy üzlet kezelése
Nem kell egy kávézó rendszer miatt komoly összegeket fordítanod drága szoftverekre és fölösleges gépekre. Csak töltsd le a Simprát tabletedre vagy mobiltelefonodra, majd add hozzá az termékeidet, és már használhatod is. Fiscat típusú pénztárgépek esetén az összeköttetést ingyenesen biztosítjuk!

Tartsa kézben vállalkozását

musteri_gruplandirma

Kávézóláncok

Az összes adatát és a teljes bevételt is kezelheti, ha fióktelepeinél integrálja a Simprát. Ügyfeleinek szabványosított, gyors rendelési és zökkenőmentes fizetési élményt biztosíthat összes fióktelepén.
Sőt, a profitot akár fióktelepenként, a kiszolgálás díja alapján, illetve az éttermi forgalom szerint is nyomon követheti mobilján.

satis_kanallari

Egy kávézó

Nem kell egy POS-rendszer miatt komoly összegeket fordítania drága szoftverekre és fölösleges gépekre.
Csak töltse le táblagépére a Simpra kávézói POS-t, majd adja hozzá az étlap elemeit, és már meg is kezdheti a rendszer használatát. A Simpra Connect segítségével rendszerét a pénztárgépbe és a Yemeksepetibe is integrálhatja.

Automatizált munkafolyamatok

A Simpra kávézó szoftvert könnyedén tudjuk integrálni például Wolt-al vagy Netpincérrel, de pénztárgéppel is össze tudjuk kapcsolni, hogy megkönnyítsük a mindennapi munkát! A Simpra az automatizálás jegyében született így kényelmes megoldást nyújt a munka során.
marketplace
desktop_en

Egyszerű leltározás és receptúrázás

A készletkezelés a vendéglátás mumusa, sok esetben nincs elég erőforrásunk, hogy rendbe tartsuk a készleteinket. A Simpra erre is megoldást nyújt, egy rendkívül letisztul és egyszerűen kezelhető felülettel. Hozz létre bevásárló listákat, hogy ne kelljen bajlódni a rendszeres beszerzésekkel, de pár kattintás után akár a termékeid árrését is megtudhatod!

Csak azért fizess, amit használsz is!

Saját hűségapplikáció

Ismerd meg törzsvendégeidet saját mobilapplikációdon keresztül. A Simpra Loyalty modulja segítségével személyre szabott kedvezményeket, kuponokat nyújthat visszatérő vásárlóidnak! 

phone_Confitiy_tr
Simpra-Mutfak-3

Napi riportok a kezedben

Ellenőrizd üzleted bevételeit a Simpra Insight ingyenes menedzser applikációval. Így pillanatok alatt ellenőrizheted kávézód kimutatásait valamint a termék eladásokat.

Miért ajánljuk a Simprát kávézók részére?

siparis_yonetimi
Mert pénztárgéppel összeköthető
A rendelésfelvétel (POS) modul által generált QR kódot a pénztárgépbe kötött olvasóval beolvashatod, így nem kell külön felütni a tételeket a pénztárgépbe, sőt a nap végi eltérések is kiküszöbölhetőek!
mobil riportok
Mert egyszerű az asztalok kezelése
A Simprában a gyors eladás mód mellett asztalok kezelését is könnyedén elvégezheteded. Nem gond, ha a vendégek külön fizetnek, mert POS modul erre is egyszerű, de nagyszerű megoldást nyújt!
automatizált éttermi szoftver
Mert segítséget nyújt a készletkezelésben
A készletkezelő (Inventory) modul átláthatóvá teszi készleteidet, beszerzéseidet és receptúráidat. Ha leltározni szeretnél, egyszerűen megteheted számítógépedről vagy akár okostelefonodról!

Még pár terület, ahol segítségedre lehet a Simpra...

rendelésfelvétel
Kitelepülések
Vegyél fel rendeléseket tableten keresztül kitelepülések alkalmával! A felhő alapnak köszönhetően a Simpra teljes mértékben mobil rendszer, így a rendezvények bevételeit is riportálhatod!
sadakat_kampanyalari-1-2
Ajándékkártyák
A rendelésfelvétel (POS) modulon belül lehetőséged van ajándékkártyák hozzáadaására! Legyen szó karácsonyi vagy szülinapi ajándékutalványról, ezt a Simprán belül problémamentsen kezelheted!
urun_receteleri
Blokk nyomtatás
A barista-blokk vagy fogyasztási összegző nyomtatása egyszerűbb, mint gondolnád! A rendszer felismeri a hálózaton található nyomtatókat, amelyekre egy kattintás után már küldhetsz is nyomtatási parancsot!
simprasuite-yeni-iconset-kolay_analiz
Jogosultságok
A jogosultságokat könnyen módosíthatod a Simpra webirodán keresztül! Hozz létre különböző szerepköröket, hogy a felhasználók csak ahhoz férjenek hozzá amihez Te szeretnéd!

Lépj kapcsolatba velünk!

Lépj kapcsolatba velünk!
Kapcsolatfelvételi űrlap