Új generációs hűségprogram
éttermeknek és kávézóknak

Vendégek megismerése

A törzsvendégek vásárlási szokásaiból sok hasznos információt tudsz leszűrni. Milyen időszakokban szeretnek hozzád látogatni, mennyit költenek átlagosan vagy akár azt is megnézheted mely termékeket kedvelik a legjobban. A Simpra Loyalty (törzsvásárlói) platform saját mobilapplikációddal együtt segítséget nyújt abban, hogy megismerd ügyfeleidet és szorosabb kapcsolatot tarthass fenn velük. Küldj nekik értesítéseket vagy kuponokat a törzsvásárlói mobilapplikációdon keresztül!
campaignsFirst_en
musteri_gruplandirma
Vendégkör szegmentálása

Nyomon követheted vendégeid vásárlási szokásait, ezáltal személyre szabott ajánlatokat adhatsz nekik!

sadakat_kampanyalari
Akciós ajánlatok, kuponprogram

Különböző kampányok segítségével még több eladásra és nagyobb vendégkörre tehetsz szert!

siparis_yonetimi
Gördülékeny vendégkiszolgálás

Teremts egy olyan rendelési felületet amely erős márka üzenetet hordoz és élményt ad a vendégnek!

satis_kanallari
Több csatornás értékesítés

Legyen szó éttermed applikációjáról, kioszkról vagy webshopról, egy felületen kezelheted őket!

Törzsvendégek kategorizálása

Nyomon követheted vendégeid fogyasztásait, és a vendégkör minden szegmensére meghatározhatsz akciókat. Legyen szó VIP vagy csak időnként betérő vendégekről, Te az összes kategóriába tartozó vendégnek egyedi ajánlatot, kupont küldhetsz. Például születésnapjukra vagy a Karácsonyi Ünnepek alatt egy ajándékkártyát küldhetsz nekik a mobil applikációdon keresztül!

campaignsSecond_en

Saját mobil applikáció

Rendeléseket vehetsz fel a saját mobilalkalmazáson keresztül, de akár marketing célokra is használhatod. Bemutathatod cégeteket és az étlapot. Ha szeretnéd, akkor értesítéseket is küldhetsz nekik, hogy tudjanak eseményeidről vagy egyéb akcióidról.

Jutalmazd kuponokkal hűséges vendégeidet!

Az előre beállított sablonok segítségével egymásra épülő kampányokat hozhatsz létre és különleges ajánlatokkal a megfelelő vendégeket a megfelelő időben érheted el.

Márka erősítés felsőfokon

A Simpra Loyalty (hűségprogram) modulja komplett megoldást kínál a törzsvásárlók kezelésére, ám ennél sokkal többre hivatott. Márkád értékét erősítheted a saját applikáció segítségével amely egy újabb platform arra, hogy elérd célközönségedet.

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy visszahívhassunk.

Kapcsolatfelvételi űrlap