Vendéglátó szoftver éttermeknek

A Simpra gyorsan telepíthető és használható éttermi rendszer amely letisztult kezelőfelületével és sokrétű funkcionalitásával megnöveli a rendelés sebességét és megkönnyíti a vendéglátás napi folyamatait.

Felhő alapú rendszer, amely internet kimaradás esetén is működik

Ne aggódj, ha megszakad az internet kapcsolat. A Simpra automatikusan offline módba áll így a rendszer tovább használható. Ha újra elérhető az internet hozzáférés, szinkronizálja magát és online folytathatod a rendelésfelvételt.

adisyon-programin-tabletteikonnal
simpra-mutfak-geri-cagir

Konyhai kijelzőrendszerrel kiegészíthető

A konyhai kijelző rendszer modul segítségével korszerűsítheted a kommunikációt a konyhával, csökkentheted a hibalehetőséget és nyomon követheted a rendelések elkészítési idejét. A Simpra rendelésfelvétel moduljából érkező rendelések azonnal megjelennek a kijelzőn, így egyszerűen nyomon követheted azok állapotát.

Elkülönítve is tudja kezelni az értékesítési csatornáit

Ha külső értékesítési csatornából is kapsz rendeléseket (Wolt, Netpincér, saját webshop) akkor megeshet, hogy azok teljesítményét elkülönítve szeretnéd mérni. A Simpra segítségével könnyedén létrehozhatsz különböző bevételi pontokat, így ez a gond is megoldódik!

Csak azért fizess, amit használsz is!

Készletkezelési modul, az egyszerű dokumentációért

A készletkezelő modul segítségével az üzletek beszerzései és készletei könnyedén nyomon követhetők. Az ERP programok integrációjának köszönhetően a boltok kezelése egyszerűbb, mint valaha.

Törzsvásárlói modul, a vendégek megtartásáért

A vendégek szeretnek visszatérni kedvenc éttermükbe. Kedveskedj ajándékokkal, kuponokkal törzsvendégeidnek, hogy még gyakrabban látogassanak el üzletedbe. Mi segíthetünk, hogy egyszerűen legyen saját hűségapplikációd, így még szorosabb kapcsolatot alakíthatsz ki vásárlóiddal!

Riportáló modul, hogy üzleted teljesítményét bárhonnan elérd

A napi jelentések segítségével könnyedén zárhatod a napot. A Használd a riportáló modult, hogy a legfontosabb jelentéseket azonnal lásd mobiltelefonodon. A beérkező adatokból láthatod, hogy mely órákban a legnagyobb a nyereség, illetve a legnagyobb profittal járó termékekről is értesülhetsz.

Integrációs modulok, az automatizálás jegyében

A Simpra éttermi szoftvert könnyedén integrálhatod más rendszerekkel, igény szerint saját webshopoddal, Wolt-al, Netpincérrel, vállalatirányítási rendszerekkel, de akár pénztárgéppel is összekötheted. Fejlesztő csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy a Simpra a lehető legtöbb rendszerrel integrálható legyen.

Teljes körű étterem-automatizálás

rendelésfelvétel

Rendelésfelvétel

A rendelésfelvétel modulnak köszönhetően az éttermek kezelése könnyebb, mint valaha!
készletkezelés

Készletkezelés

Raktárak készlet szintjei egy felületen! Végezz bevételezést vagy leltárt mobilodon keresztül!

mobil riportok

Mobilbeszámolók

Éttermed teljesítményét mobilalkalmazásban is követheted és értékesítési jelentéseket is lekérhetsz.

automatizált éttermi szoftver

Automatizálás

A Simpra zökkenőmentes integrációt biztosít más rendszerekkel is, időt és pénzt takarítva meg vállalkozásodnak.

Lépj kapcsolatba velünk!
Kapcsolatfelvételi űrlap