KULCSRA KÉSZ ÉTTERMI WEBSHOP
JUTALÉKMENTES ONLINE RENDELÉS

Testre szabható keretrendszer, számos egyedi lehetőséggel

Használja a FoodLike Webshop keretrendszerét a webfejlesztési díjak töredékéért, és alakítson ki éttermének egy megbízható, letisztult, egyedi online rendelési felületet! A webshop színeiben, megjelenítésében testre szabható, egyedi tartalmakkal felruházható. A keretrendszer számos hasznos funkcióval rendel-
kezik, melyek megtervezése és kialakítása az egyedileg fejlesztett weboldalaknál rendkívül időigényes és költséges lehet.

Mobilbarát kialakítás

Webshop keretrendszerünk, illetve a Honlap modul használata bármilyen eszközön kiváló böngészési élményt nyújt reszponzív
(eszközfüggetlen) kialakításának köszönhetően. Használja a Foodlike webshop felületeit kényelmesen bárhol, bármikor függetlenül készüléke méretétől és márkájától! Sosem volt még egyszerűbb az ételrendelés, vagy éppen az asztalfoglalás!

Fizetési megoldás

Egyszerűen és gyorsan megvalósítható bankintegrációs megoldás webáruház tulajdonosoknak!

Diszpécsermentes rendeléskezelés

Amennyiben Ön az Simpra Vendéglátórendszerét használja éttermében, webshopja teljesenautomatizált, diszpécsermentes lesz! Automatizált, mert: Webshopunk kompatibilis a Simpra Éttermi szoftvereivel, így termékeit központilag kezelheti, ezzel rengeteg időt spórolva. Az adatmódosításokat (árváltozás, termékpaletta bővítés, stb.) ugyanis webshopunk átveszi a Simprától.
Diszpécsermentes, mert: Amennyiben vendégei a webshopon keresztül adják le rendelésüket, azok automatikusan beérkeznek és feldolgozásra kerülnek a Simpra Éttermi programban.

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!